VÝHODY NÁKUPU NA www.R-PASS.cz

KVALITNÍ ZBOŽÍ

Plně funkční notebook, který ihned můžete používat. Nově nainstalovaný operační systém včetně veškerých potřebných ovladačů a základního softwaru např. internetový prohlížeč (Google Chrome), kancelářský balík (LibreOffice), komprimační nástroj (7-zip) a program na přehrávání videí.

 

SOUČÁSTÍ KAŽDÉHO ZAŘÍZENÍ JE PŘÍSLUŠENSTVÍ A NÁVOD PRO NASTAVENÍ ZAŘÍZENÍ

Notebook, All in One, tablet a telefon včetně nabíječky.

Stolní PC včetně napájecího kabelu.

Monitor včetně napájecího a datového kabelu.

 

DÁREK K NÁKUPU

Jako poděkování za Váš nákup v každé zásilce od nás očekávejte malý dárek k Vašemu nákupu.

 

NÁKUP ZE VŠECH KOUTŮ REPUBLIKY

Velkou výhodou internetových obchodů je nákup z pohodlí Vašeho domova, či kanceláře ze všech koutů naší republiky. Můžete si zvolit přepravní společnost DPD nebo GEIS neboli tu, která Vám vyhovuje. Váš oblíbený obchod, který spolupracuje se službami Zásilkovna.

 

PODROBNÝ POPIS PRODUKTŮ

Popisu zboží a jeho parametrů věnujeme maximální důraz. Hlavně proto, že výběr počítače je důležitý. A hlavním výsledkem naší práce je spokojený zákazník, tedy Vy.  Nabízíme Vám chytré filtrování, které Vám usnadní orientaci v produktech. Pokud počítač nebo jiný produkt potřebujete

 

ŽÁDNÉ FRONTY A SPOUSTY ČASU NA VYBÍRÁNÍ POČÍTAČE

Užijte se výběr notebooku v pohodlí domu, či kanceláře. Váš košík online odbavíme, nečeká Vás žádná nepříjemná fronta nebo mačkání v obchodech.

 

NÍZKÁ CENA A KOMPLETNÍ NABÍDKA

Výhodou nákupu repasovaný, předváděcích nebo zánovních počítačů je jejich nízká cena. Výkonné a kvalitní počítače pro každého zákazníka.

 

ŠIROKÁ NABÍDKA KOMUNIKAČNÍCH MÉDIÍ

Online chat v pracovní dny, pobočkové emaily, pobočkové telefony a jako bonus na Vás všude čeká příjemná obsluha.

 

REÁLNÉ FOTO

Chcete obdarovat blízkého nebo udělat radost sobě opravdu hezkým zbožím, napište si o reálné fotografie konkrétního produktu. Rádi Vám vše nafotíme a zašleme.

  

BEZPEČNÉ PLATBY

Nabízíme velké množství platebních metod. Aby byly internetové platby na našich webových stránkách www.R-PASS.cz v bezpečí děláme maximum. Naše internetové stránky jsou šifrovány nejmodernějším certifikátem bezpečnosti. Stejně jsou chráněny i platební platformy, se kterými spolupracujeme.

 

POHODLNÁ DOPRAVA

Spolupracujeme s kvalitními přepravními společnostmi DPD a GEIS, proto již nemusíte čekat celý den doma. Pohodlně si naplánujete doručení s kurýrem. U zvolení přepravy společností DPD budete celou domu informováni na Váš email a telefon zprávami o přibližném doručení. Zároveň Vám bude doručen jedinečný kód, kterým se dá v aplikaci Kurýr DPD pohodlně přesunout doručení Vámi očekávaného balíku na jiný den, čas či adresu. U obou přepravních společností Vás bude kontaktovat kurýr a domluví si s Vámi, jak Vám to bude vyhovovat.

 

ŘEŠENÍ REKLAMACE

Všechny reklamace vyřešíme pohodlně za Vás. Nemusíte se o nic starat, stačí se spolehnout na nás.