Rozšířili jsme služby pro Vás!

POZÁRUČNÍ SERVIS

Nabízíme pozáruční servis notebooků všech typů, značek a jakýchkoliv závad.

Poskytujeme servis notebookůmAcerASUSDELLLenovoHP (Hewlet Packard)MSI, MacBook, Fujitsu SiemensSony, Toshiba a jakýchkoliv dalších značek notebooků a tabletů.

V rámci servisu notebooků provádíme hardwarové i softwarové opravy notebooků. Díky mnohaletým zkušenostem našich kolegů – techniků vám garantujeme, že Vaše zařízení bude v nejlepších rukou.

Notebooky opravujeme s úspěšnosti 93%. Zárukou Vaší spokojenosti je i míra reklamací 2,3 %.

Poskytneme Vám perfektní servisproto se nebojíme dát na všechny naše servisní služby záruku až 12 měsíců. Nabízíme profesionální přístup a rychlý servis notebooků. Pro předání zařízení k opravě můžete využít naše 2 kamenné pobočky nebo si přes nás objednat svozový balík přepravní společností po celé České republice.

Co je důležité vědět:

Diagnostika: ZDARMA

Servisní středisko: Brněnská 34/, 591 01 Žďár nad Sázavou.

Informace k servisní zakázce na telefonu: +420 732 360 583 nebo na emailu: zdar@r-pass.cz, tyto kontakty využijte i pokud se chcete o servisních službách a technickém řešením dozvědět více.

 

ROZŠÍŘENÍ PARAMETRŮ

Že vybrat notebook není žádný med?

…Ano to víme, a protože svým zákazníkům nasloucháme a chceme Vám nabídnout možnost jak svůj notebook dostat do líbivých rozměrů. U každého nabízeného produktu je možné přidat Vámi vybrané rozšíření parametrů. U nás je možné rozšířit operační paměť (RAM – slovníček pojmů), datové uložiště (HDD či SSD – slovníček pojmů).

Záruka až 48 měsíců bez starostí! - Prodloužená záruka

Inovativním řešením při strachu z nákupu repasovaného – používaného zboží je nabídka na přikoupení záruční doby. Většinu zboží jak nového, tak repasovaného u nás naleznete se záruční lhůtou 24 měsíců. I tak chcete prodloužit záruční dobu až na 48 měsíců.

Vyskytne se u Vás problém během záruční doby, kterou jste si zvolili? – S REKLAMACÍ U NÁS ŽÁDNÝ PROBLÉM. I pro prodlouženou záruční dobu je spotřebitel chráněn dle platného zákona.

 

ODBORNÉ PORADENSTVÍ

Jsme experti na notebooky i ostatní výpočetní techniku. Máme bohaté zkušenosti s prodej a servisem výpočetní techniky, opravili jsme již více než 12.000 zařízení k půli roku 2018. O opravách si vedeme podrobnou statistiku a známe všechny modely zařízení, které nám prošli v rukou prodeji, či při opravách. Modely notebooků, které se často opravují, či mají výrobní vadu, v našich prodejních řadách nenajdete. Neb prodáváme opravdu kvalitní zboží. Poradíme všem těm, kteří mají zájem za svoje peníze dostat opravdu maximum a koupit si notebook, přesně dle svým představ. Využijte jakýkoliv informační kanál, jsme tu pro Vás!

maintenance-préventive