Prodejny ZR a NMNM

Jsme Vám blíž!

Vážená zákazníci,

poslední únorový týden se pro R-PASS.cz nesl v duchu stěhování naší prodejny z ulice Brněnská 34, Žďár nad Sázavu do nových prostor. Tyto prostory patří našemu novému spojenci a jedná se o 2 partnerské prodejny YNOS spol. s r. o. Žďár nad Sázavou a Nové Město na Moravě. Od 1. března 2019 můžete našich služeb využívat dále.  Na obou pobočkách se na Vás těší profesionální obsluha a velký výběr notebooků.

Prezentace notebooků
Na nových prodejnách pro Vás udržujeme dostatečný výběr notebooků a tabletů. Vybírat můžete z notebooků výrobců LENOVO, HP, DELL, ASUS. I po technické stránce na Vás čekají notebooky s různými parametry či v různých barevných kombinacích. Nakoupit může notebooky levné, multimediální, pro domácnost, kancelářské či třeba herní. Zachovali jsme pro Vás standartní koncept prodávaného sortimentu, tak aby si vybral opravdu každý.

Předváděcí_A_2roky_malykruh

Zařízení bylo vystaveno na veletrhu, v showroomu výrobce nebo pochází z nadlimitní výroby. Zboží je baleno v originální krabici výrobce. Téměř všechny předváděcí notebooky jsou ve stavu nového zařízení (téměř bez opotřebení a škrábanců). Označováno také jako produkty Rethink, Renew,..

NABÍZENÉ PRODUKTY:
Všechny modelové řady jednotlivých výrobců.

VÝHODY TĚCHTO PRODUKTŮ:
plus Dokonalý vzhled, nové modely
plus Výhodná cena, průměrně až -30% oproti novému zařízení
plus Originální balení
plus Nepoužitá baterie
plus Originální příslušenství

Záruka: 2 roky

 

Repasovaný_A_2roky_malykruh

Zařízení bylo již používáno korporátní klientelou. Po uplynutí využitelnosti zařízení v korporacích jsou produkty nabídnuty k dalšímu použití. Toto použité zboží, pro Vás repasujeme, tzn. diagnostikujeme, provedeme repasování chlazení, instalaci nového operačního systému a opatříme notebook licencí Microsoft MAR (licence určená pro repasované zařízení). Zařízení může nést kosmetické vady. Avšak pokud se na zařízení objeví funkční vada, zboží nikdy nejde do prodeje.

NABÍZENÉ PRODUKTY:
Nejvyšší modelové řady jednotlivých výrobců.

VÝHODY TĚCHTO PRODUKTŮ:
plus Výkon, kvalita a nadstandartní výběr
plus Manažerské notebooky
plus Pevná konstrukce a luxusní provedení
plus Výhodná cena
plus Příslušenství (adaptér)

123