Proč dát šanci repasovanému notebooku?

Sousloví repasovaný notebook možná zní děsivě, ale ve skutečnosti je to jinak. My s nimi máme mnoho zkušeností a můžeme Vám s jistotou říct, že jejich kvalita a výkon nikam nezmizí – naopak, díky kvalitní péči, řadě testů a aktualizacím se z nich stanou ještě lepší stroje, než běžný použitý notebook.

Budou rychlejší, chytřejší, s větší pamětí. Vše se několikrát testuje, o(u)praví, vyčistí, znovu otestuje, vyčistí, aktualizuje a znovu otestuje.

Někdy se přidá více paměti, někdy se aktualizuje celý operační systém, jindy se jen upraví klávesy – ale vše se upravuje podle přísných standardů a s kvalitními materiály a součástkami. To vše aby se zajistilo, že Váš repasovaný notebook Lenovo, repasovaný notebook HP nebo repasovaný notebook Dell, bude pořád šlapat jako hodinky.

Navíc tyto notebooky se k nám dostávají od firem a různých společností. Je tak dost dobře možné, že na notebooku na kterém píšete email, se jednou uzavíraly mezinárodní smlouvy. A i díky tomu máme my i vy jistotu, že manažerské notebooky byly vyráběny pro ty nejnáročnější zákazníky, kteří si potrpí na kvalitu – a tedy že něco vydrží.

Takže si vše shrňme: kvalitní a rychlé notebooky (už z výroby) přejdou do ostrého provozu, kde pilně pracují. Pak se dostanou k nám. Sice trochu starší, poškrábané, někdy trochu rachotící, ale stále funkční.

My je prohlédneme, vyčistíme, aktualizujeme a ještě k nim něco přidáme – lepší, modernější systém Windows, výkonnější grafiku, trochu delší napájecí kabel. A pěknou několikaletou záruku. A tašku. A když budete chtít tak i myš nebo monitor.

A z použitého Lenova, Aceru nebo Asusu máte najednou našlapanou raketu, s tunou příslušenství, vylepšení a ještě k tomu mnohem, mnohem levněji, než by stál nový notebook podobných parametrů – a my Vám ho i dovezeme!

Tak co, dáte teď repasu šanci?