Příplatkové parametry k notebookům a stolním počítačům

Notebook nebo stolní počítač je v dnešní době neoddělitelnou součástí našich životů. Je to technologie, která nám slouží k zábavě, práci nebo třeba škole. A jelikož Vám chceme nabízet co nejvíce možností, jak si vyladit svoje zařízení, připravili jsme možnosti dokoupit si doplňkové parametry.

Instalace základních programů

Chcete mít své zařízení připravené k používání, aniž byste se museli starat o jejich prvotní zprovoznění? Nainstalujeme Vám balíček základních programů, které se Vám budou při práci hodit.

Balíček základních programů pro Windows

  • 7Zip – Je to volně distribuvatelný komprimační program. Vytváří archivy plně kompatibilní s ostatními ZIP utilitami. Do formátu ZIP a GZIP komprimuje 7-Zip o 2 - 10% lépe než PKZip či WinZip.
  • Chrome - Google Chrome je oblíbený internetový prohlížeč, který byl vytvořen pro rychlejší, snazší a také bezpečnější používání Internetu. Stará se o ochranu vašich dat a rovněž zabezpečení vašeho soukromí. Chrome si tak můžete přizpůsobit, jak uznáte za vhodné. Díky funkcím kontrola hesel, tmavý režim a adresní řádek přispívá Chrome k vyšší efektivitě práce a chrání vaše soukromí.
  • CutePDF - CutePDf představuje standardní nástroj pro bezpečné a spolehlivé převádění elektronických dokumentů do formátu PDF.
  • Evernote – Slouží k pořizování nejrůznějších typů poznámek s jejich následnou archivací. Poznámka může mít typ formátovaného textu, webového článku, fotografie nebo třeba mluveného slova. Lze také připojit soubory. Poznámky je možné organizovat do zápisníků, značkovat prostřednictvím štítků, mohou být editovány více lidmi, anotovány nebo exportovány.
  • Foxit Reader PDF - Je to rychlý, přehledný a bezpečný prohlížeč PDF dokumentů a elektronických knih. Součástí je také vyhledávání v PDF souborech, jejich tisk a možnost vyplňování elektronických formulářů v PDF formátu.
  • Libre Office - LibreOffice je kvalitní a rozsáhlý balík kancelářských aplikací, který vychází z OpenOffice.org. Součástí je textový editor Write, tabulkový procesor Calc, nástroj pro tvorbu prezentací Impress, editor databází Base, kreslící nástroj Draw a nástroj pro tvorbu formulářů a matematických vzorců Math.
  • VLC - Je to přehrávač, který podporuje mnoho A/V formátů (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg apod.) a umí přehrávat DVD, VCD a různé stream protokoly. VLC Media player může sloužit také jako streamovací server nebo pro záznam vysílaných pořadů z Vaší televizní karty.
  • XnView - Nástroj je určen hlavně k prohlížení obrázků. Dále program umožňuje funkce, které najdeme v grafických editorech. Dokáže přečíst kolem 500 různých formátů (včetně vícestránkových a animovaných). Zvládne ořez, kopírování, snímání screenshotů, vytváření náhledů, použití efektů použití filtrů apod.
  • Skype - Komunikační nástroj pro bezplatné volání a chatování.
  • Malwarebytes - Nástroj umožňující prohledávání (rychlé i kompletní), detekci a zbavení se malware ve vašem počítači.
  • TeamViewer - Program pro vzdálený přístup a podporu přes počítačové sítě. Umožňuje vzdálené ovládání počítače, sdílení pracovní plochy, on-line schůzky, webové konference a přenos souborů mezi počítači. TeamViewer umožňuje připojení k jakémukoli počítači nebo serveru na světě v několika sekundách. 
  • Zoom - Spolehlivá video platforma, která zprostředkovává všechny vaše komunikační potřeby, včetně schůzek, chatu, telefonu, webinářů a online událostí.

 

Balíček základních programů pro Linux

  • Mozzila Firefox - Firefox je moderní webový prohlížeč, který uživatelům přináší pohodlné prohlížení internetového obsahu. Vyniká především rychlostí při načítání webových stránek a nízkými nároky na operační paměť. Firefox disponuje inovativním uživatelským prostředím Photon, které přináší přehledné rozvržení ovládacích prvků a umožňuje komfortní zobrazení webového obsahu. Důležitou funkcí Firefoxu je také ochrana před sledováním i při běžném prohlížení internetu (nejen při anonymním surfování).
  • Mozzila Thunderbird - Thunderbird je poštovní program, který je snadno nastavitelný, přizpůsobitelný a obsahuje skvělé funkce.
  • Libre Office - LibreOffice je kvalitní a rozsáhlý balík kancelářských aplikací, který vychází z OpenOffice.org. Součástí je textový editor Write, tabulkový procesor Calc, nástroj pro tvorbu prezentací Impress, editor databází Base, kreslící nástroj Draw a nástroj pro tvorbu formulářů a matematických vzorců Math.
  • Rhytmbox - Rhythmbox je hudební přehrávač, který je tvořen přehledným a uživatelsky přívětivým grafickým rozhraním. Zvládá bez problémů tvorbu knihoven, přehrávání oblíbené hudby, či poslech rádia. V přehrávači je možné také editovat uložené hudební soubory. 
  • Chrome - Google Chrome je oblíbený internetový prohlížeč, který byl vytvořen pro rychlejší, snazší a také bezpečnější používání Internetu. Stará se o ochranu vašich dat a rovněž zabezpečení vašeho soukromí. Chrome si tak můžete přizpůsobit, jak uznáte za vhodné. Díky funkcím kontrola hesel, tmavý režim a adresní řádek přispívá Chrome k vyšší efektivitě práce a chrání vaše soukromí.
  • VLC - Přehrávač, který podporuje mnoho A/V formátů (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg apod.) a umí přehrávat DVD, VCD a různé stream protokoly. VLC Media player může sloužit také jako streamovací server nebo pro záznam vysílaných pořadů z Vaší televizní karty.
  • Winamp - Jeden z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších přehrávačů hudby formátu mp2, mp3, wav, Windows Media Technology 4.0… Přehrává také video soubory, obsahuje ekvalizér, různé vizuální efekty, internetová rádia či televizi.

Prodloužená záruka

Samozřejmostí je i možnost prodloužení záruky. U daného produktu si lze navolit délku prodloužení - 12 měsíců nebo 24 měsíců

Rozšíření RAM paměti

Jestliže budete chtít rozšířit paměť ve Vašem zařízení, rádi to zařídíme. Paměť lze rozšířit o 4 GB, 8 GB nebo 16 GB. U některých typů zařízení to není možné. Nicméně u každého produktu uvidíte, jaké služby se nabízí. 

Výměna za SSD

Nestačí Vám kapacita disku? Není problém, můžeme Vám jej vyměnit za SSD o kapacitě 120GB, 240GB, 480GB nebo 1TB.

 

Pokud budete mít jakékoliv otázky, ozvěte se nám a rádi Vám na ně odpovíme.