Buďte Eco-Friendly, mějte repasovaný notebook!

Věděli jste, že každý člověk vyhodí 6,1kg elektroniky v průměru za rok. Celé lidstvo tedy vyhodí 44,7 milionů tun elektroniky za rok. Pouze pětina je dále recyklovaná, zbytek putuje na skládky. Pokud i Vás zajímá naše planeta a prostředí, ve kterém žijeme. Zaujme Vás určitě možnost nákupu repasovaného notebooku a tím i šetření naší přírody.

Co je to tedy ten repasovaný notebook?
Jedná se o nejvyšší modelové řady notebooků, známe i pod označení business třídy. Tyto notebooky byly již používány, a to hlavně firmami.  Po uplynutí využitelnosti zařízení ve firmách, jsou produkty nabídnuty k dalšímu použití. Toto použité zboží, pro Vás repasujeme, tzn. diagnostikujeme, provedeme repasování chlazení, instalaci nového operačního systému a opatříme notebook licencí Microsoft MAR (licence operačního systému určená pro repasované zařízení).  Tyto notebooky lze koupit v kategorii stavu A, minimální kosmetické vady. Za ještě výhodnější cenu v kategorii B, takový notebook může nést větší kosmetické vady, které nemají vliv na funkčnost. Všechny notebooky v naší nabídce zakoupíte včetně otestované baterie s kapacitou výdrže v zátěži minimálně 1 hodinu.

Líbí se Vám spíše modely dotykové, herní nebo poslední výstřelky na trhu elektroniky?
I takové produkty s 30% slevou u nás objevíte. Jedná se o notebooky, které byly vystaveny na veletrhu, v showroomu výrobce nebo pochází z nadlimitní výroby. Téměř všechny předváděcí notebooky jsou ve stavu nového zařízení (téměř bez opotřebení a škrábanců). Tyto notebooky se pyšní téměř vůbec nepoužitou baterií, či úplně novou.

Jaká je záruka na takový počítač?
Na repasované i předváděcí notebooky je záruka 2 roky.

NYNÍ V AKCI NA PRODEJNÁCH TENTO REPASOVANÝ NOTEBOOK:
*Kompletní nabídka na www.R-Pass.cz
321