Vánoční hra s KISS HÁDY

Ve spolupráci s rádiem Kiss Hády nadělujeme notebooky pod stromeček už v listopadu!

Společně s rádiem Kiss Hády jsme rozdávali notebooky pod stromeček. Soutěž probíhala celkem 5 týdnů a každý týden se hrálo o jeden notebook značky Lenovo. 

Vítězům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme.

Vánoční hra – 5. týden (19.12 - 23.12.) rozbal správný bonbónek

Na vánočním stromečku rádia KISS Hády bylo celkem 30 ozdob (bonbónků) a tvým úkolem bylo zavolat do studia KISS Hády a tipnout číslo ozdoby pod kterou byl ukrytý notebook Lenovo. Správný bonbónek si vybral Jan.
Gratulujeme k výhře :-) 

 
kiss_5vyherce
 

Vánoční hra – 4. týden (12.12. - 16.12) ! Hackni nám počítač !

Ve čtvrtém kole vánoční hry jsme hledali nejlepšího HACKERA. Po celý týden zaznívaly ve vysílání rádia KISS Hády nápovědy jaké písmeno nebo číslice se nachází na určité pozici. Stačilo zaslat SMS s přihlašovacím heslem do našeho notebooku. Jako první heslo uhodla paní Zuzana.
Gratulujeme k výhře :-) 

 
 
kiss_4vyherce
 

Vánoční hra - 3. týden ( 28.11 - 30.11. ) napiš vánoční přání

Od pondělí 28. listopadu do středy 30.listopadu pokračovala velká Vánoční hra v ulicích Brna a to přímo na ulici Radnická, kde byla umístěna prodejní budka vyzdobená v barvách rádia Kiss Hády.
Princip soutěže byl jednoduchý. Stačilo se za týmem Kiss Hády zastavit a napsat do notebooku vánoční přání.
Nejvíce se líbilo a za srdíčko nás chytlo vánoční přání sympatické slečny Báry.
Gratulujeme k výhře :-)


kiss_3vyherce_mensi

Vánoční hra 2.týden (21.11. - 23.11.) - napiš poslední komentář na facebooku

V tomto týdnu spočíval úkol na facebooku rádia Kiss Hády. Posluchači měli za úkol psát komentáře k videu se Soňou a Radkem. Nikdo nevěděl kdy soutěž skončí. Magické slovíčko STOP zaznělo ve středu odpoledne a poslední, tedy výherní komentář v té chvíli napsal posluchač Lukáš. Jeho komentář byl jednoduchý: Jááááá...
Gratulujeme k výhře :-)
 
kiss_2vyherce
 
Vánoční hra 1.týden (14.11. - 18.11.) - prodej svůj starej notebook

Posluchači rádia Kiss Hády měli za úkol nám po telefonu prodat svůj starý notebook. Někdo vyprávěl příběh, jiný recitoval báseň a někdo prostě ukecával a vnucoval nám jeho starý, někdy i nefunkční notebook. Nejvíce se nám líbil prodejní příspěvek paní Ivy z Třebíče, kdy nám připomněla jednu německou hvězdu teleshoppingu. 
Gratulujeme k výhře :-)

kiss_1vyherce..